Voor wie is Voedsoul?

Voor iedereen die natuurlijke oplossingen
zoekt voor zijn of haar klachten.

Voedsoul is er voor iedereen die lichamelijke of geestelijke klachten ervaart, en daar een natuurlijke oplossing voor zoekt op het gebied van voeding, suppletie en natuurlijke gezondheid. Voor iedereen die geen pilletje (meer) wil slikken om van zijn klachten af te komen, maar de dieperliggende oorzaak aan wil pakken en daarbij wil leren luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft.

Wat kunnen de klachten zijn?
Dit kunnen klachten zijn als: astma, hoge bloeddruk, PMS, eczeem, (chronische) vermoeidheid, slecht slapen, depressie, prikkelbare darm syndroom. Maar ook auto-immuun ziekten kunnen in slaap worden gesust met een gezonde(re) levensstijl zoals; de ziekte van Crohn, migraine, reuma, fibromyalgie. Aandoeningen als ADHD en autisme hebben ook veel baat bij gezonde voeding.
Vaak zijn er echter ook helemaal geen duidelijke klachten, maar is het een verzameling van allerlei vage klachten zoals: een opgezette buik, buikpijn, hongerklop, flauw gevoel, elke 2 uur iets moeten eten, hoofdpijn, terugkerende ontstekingen (bijvoorbeeld blaas), gebrek aan energie.
Mijn overtuiging is dat alle klachten, welke dit ook zijn, kunnen worden verholpen of worden verbeterd door het aanpassen van voedingspatroon en levensstijl.

Intolerantie of allergie?
Daarnaast kan het zo zijn dat jij erachter gekomen bent dat je een gluten-, lactose-, en/of notenallergie of intolerantie hebt en weet je niet hoe je jouw voedingspatroon hierop moet aanpassen. Ik kijk graag met je mee om je te adviseren hoe je met eenvoudige oplossingen die allergieën of intoleranties kunt vermijden in jouw dagelijkse leven.

Ik kan het niet alleen!
Uiteraard kun je tegenwoordig heel veel informatie op internet vinden, en er worden ook steeds meer boeken uitgebracht over dit onderwerp. Je kunt dus heel veel zelf. Maar lukt het je niet om wijs te worden uit die massa van informatie, heb je geen tijd om dat allemaal te lezen, of weet je niet hoe je dit moet toepassen in je leven, dan ben ik er om dit samen met jou te doen. Stap voor stap, op jouw tempo, op een manier die bij jou past.

Het gaat niet om een vast dieet, rechtlijnig voedingspatroon of kant en klare oplossing. Iedereen mens is anders, ik kijk naar jou en wat hoort bij jou. Het is een veelomvattend advies, in de eerste plaats gericht op voeding, maar geef je ook advies over suppletie en mogelijke aanpassingen in je levensstijl en mindset.

Laat mij je helpen de signalen (klachten) van je lichaam te vertalen, naar wat jouw lichaam nodig heeft, en samen met jou een gezonde en passende voedings- en levensstijl te vinden.

– The soul knows what to do to heal itself, the challenge is to silence the mind. –