Ingrediƫnten:
- Mini sla Romaine 1 stuk
- Witlof 1 stuk
- 1/2 komkommer
- 2 kleine rode ui
- 400 gram boontjes
- 100 gram quinoa
- 1/2 broccoli
- 200 gram olijven
- 150 gram tonijn
- 20 gram bieslook
- 50 gram kappertjes
- Biologische mayonaise naar smaak
- Olijfolie
- Zwarte peper
- 4 eieren
Bereidingswijze:
Snij de sla, witlof, komkommer en ui en doe ze in een grote saladekom.
Snij de boontjes en kook ze kort gaar. Snij de broccoli in roosjes en stoom ze kort gaar. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg dit ook allemaal toe aan de salade.
Voeg ook de olijven toe.
Meng de tonijn met wat mayonaise en olijfolie. Voeg hieraan de kappertjes, gesneden bieslook en wat peper toe en meng door. Voeg dit ook aan de salade toe en hussel goed door elkaar.
Bak kort de pompoenpitten op in een pannetje en meng ook door de salade.
Kook de eieren zacht en voeg ook toe aan de salade.
Eet smakelijk!