Courgettespaghetti met spinazie, broccoli, pijnboompitten & edelgistvlokken

Ingrediƫnten:

  • 1 grote courgette
  • 1 kleine broccoli
  • 1 ui
  • 4 tenen knoflook
  • 250 gram champignons
  • 400 gram diepvriesspinazie
  • 100 gram pijnboompitten
  • Eventueel edelgistvlokken

Bereidingswijze:

Snipper de ui, en pel de knoflook. Fruit de ui in een pan en pers de knoflook hierbij en bak even mee. Bak ook de gesneden champignons mee.
Stoom de broccoli even kort voor en bak deze ook nog kort mee.

Laat de diepvriesspinazie ontdooien in een pannetje en doe deze ook bij de andere groenten.

Bak de pijnboompitten apart kort op, en voeg ook toe aan de grote pan groenten.

Maak spaghetti van de courgette. Kook een pan met water en een beetje zout. Voeg de courgettespaghetti toe aan het kokende water en giet na 1 minuut af.

Doe de courgettespaghetti op het bord met daaroverheen de groenten. Eventueel kun je er nog edelgistvlokken overheen doen.

Eet smakelijk.