Ingrediƫnten (6 porties):
- 600 gram bloemkoolroosjes
- 100 gram rode biet (gekookt)
- 300 gram rood fruit (bevroren)
- 400 ml plantaardige melk ( bijv. 200 ml kokosmelk& 200 ml amandelmelk)
- 2 theelepels vanille-aroma
- 25 gram chiazaad
Bereidingswijze:
Kook de bloemkoolroosjes goed gaar. Doe ze in de blender en voeg daar de rode biet, het rode fruit, vanille-aroma en de plantaardige melk aan toe.
Laat de blender even draaien. Voeg de chiazaad toe en zet de blender nog even kort aan en zet het vervolgens een nachtje in de koelkast.
Maak het ’s ochtends af met wat extra’s topping.
Bijvoorbeeld:
- gojibessen
- incabessen
- moerbeien
- abrikozen
- rozijnen
- kokosrasp of kokosvlokken
- lijnzaad
- chiazaad
- blauwe bessen
- noten
Eet smakelijk!